tiistai 22. helmikuuta 2011

Eat


Eikö näiden takia kannattaisi lähteä vajaa 7 kilometria toiseen suuntaan
tai vähän enemmänkin.?

annos on chililimelohta
paketti joka vie aina sydämen ja suun
lohta
chiliä (joko mausteseoksena tai sitten pelkkänä ytynä
toistaiseksi olen mennyt SantaMarian chili mausteseoksella ja hyvin on pelittänyt)
oliiviöljyä
(lämmin suositus: ArteOliva)
ja lime
oliiviöljyä kaadetaan parin ruokalusikallisen verran
halkaistaan lime ja puristetaan toinen puolisko kalan päälle
chiliä pintaan
kantsii pyörittää fisua marinadissa <3
uuni ensin 250 asteeseen
kun laitan kalan, vähennä 150:n ja annat olla puolisen tuntia
(ohje alunperin Eevan ihanasta ruokablogista Voisilmäpeliä
http://blogit.mtv3.fi/voisilmapelia/2009/05/11/chili-limelohi/)

odotellessa mietit että joku lisuke voisi olla hyvä
yksi sana: ruisleipä
pari muuta: oliiviöljyä, pari valkosipulinkynttä paloiteltuina ja leivästä sopivan kokoisia paloja (Fazerin Vänkä toimii loistavasti)

kun lohi on ready,
purista toinen puolikas limettiä palan päälle
laita leivälle lohta
anna olla hetki lautasella, missä on vielä limen mehua, ota, ja nauti <3

Ei kommentteja: